Syksyn harjoituskausi alkaa

*** Nuoriso-osastomme on syyskaudelle täynnä, kysyntää oli enemmän kuin voimme nuoria ottaa. Seuraavan kerran tarkastelemme tilannetta tammikuussa.***

Hälytysosaston harjoitukset jatkuvat torstaina 16.8. klo 18. Myös hälytysosasto ottaa mielellään uusia 16 vuotta täyttäneitä jäseniä! Jos harkitset aloittavasi, otahan yhteyttä palokunnan päällikköön.

Myös soittokunnassa on tarvetta ja tilausta uusille musisoinnin ystäville. Harjoituksia pidetään pääsäntöisesti perjantaisin Saarenkylän Nuorisoseuran talolla. Vaikka soittamisesta olisi vierähtänyt jo tovi autamme mielellämme alkuun. Erityisesti klarinetistit ovat tervetulleita joukkoomme! Soittoasioissa yhteydenottoasi odottaa soittokunnan toiminnanjohtaja.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *